Over Ron

Pellentesque tincidunt tristique neque, eget venenatis enim gravida quis. Fusce at egestas libero. Cras convallis egestas ullamcorper suspens.

Ik ben een mensen mens, dus ligt het voor de hand dat ik personen fotograferen een van de hoofdtaken heb gemaakt. Daarnaast ben ik zelf van de “handen uit de mouwen” mentaliteit. Hierdoor ben ik erg geïnteresseerd in alles dat met eten heeft te maken. Ook ben ik goed in het vastleggen van een productieproces of iets dat met aandacht, liefde, vakmanschap en passie gemaakt is.
In de studio komt bovenstaand voor mij samen door gebruik te maken van kunstlicht (flitsers of continulicht) en dit mooi in beeld te brengen. Of het nu gerechten, producten of mensen zijn, ik zoek net zo lang totdat het licht perfect is om het vervolgens goed vast te leggen. Dat geeft mij een enorme kick en voldoening. Ook op locatie is het prachtig om met (studio)licht te werken en zo het accent te belichten waar dat nodig is.
Als fotograaf (of; als nieuwsgierig mens) kom ik op veel plaatsen en kan ik me snel aanpassen aan de situatie aldaar. Ik ben empathisch en ben breed geïnteresseerd. Daarnaast ben ik toegankelijk, regisseer graag en stel mensen snel op hun gemak. En het hoeft niet allemaal doorsnee en braaf te zijn, ik kijk ook buiten de vakjes met een humoristische blik.
Ik maak graag donkere en spannende beelden maar kleurrijke beelden waarbij ik oog heb voor de styling en graag props en decoratie gebruik om de juiste sfeer te creëren vind je terug in mijn portfolio.