Koffie liefhebber

Koffie liefhebber

JA! Door mijn ervaring als horecaondernemer weet ik hoe eten moet smaken.

Maar ik ben ook verzot op goede koffie. Thuis drink ik het liefst een cappuccino gemaakt met mijn Solis espressomachine van versgemalen Filicori koffiebonen. En dan de melk zo geschuimd dat het asl een mooie lobbig foam uit het kannetje schenkt. Niet te heet en zonder grote luchtbellen. Het is best een kunst om dit zo te maken. Daarvoor heb ik echt wel vele liters melk moeten leren opschuimen. Gewoon verse melk gebruiken en geen houdbare, deze smaakt zoet en heeft een bijsmaak waar ik niet gelukkig van wordt.

En dan natuurlijk het lekkerst om er geen smaak, deze zijn veelal synthetisch en bevatten een berg suiker, aan toe te voegen. En cacaopoeder is tegenwoordig ook `NotDone`.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *